Logo START Newsletter
Newsletter pentru promovarea afacerilor
si networking
 

START Newsletter

#11, anul 2, 2024 iunie - newsletter realizat de StartON.ro Network

Imagine networking iunie 2024
Inscrie site-ul tau in Reteaua StartOn.ro Network
Inscrie-te acum
Line Evenimente
👉 Tigers Summit, eveniment dedicat inovatiei organizat de start-up.ro, a adus pe scena cei mai importanti investitori din Romania pentru a discerne viitorul investitiilor, dupa 2 ani lenti pe piata de inovatie.
Top Executives Webinar - 2024 Tigers Summit
4 iulie, de la ora 16.00, ABC-ul prezentarilor de impact
👉 4 iulie, de la ora 16.00, ABC-ul prezentarilor de impact, intalnire dedicata profesionistilor si pasionatilor de marketing. Vom afla secretele din spatele prezentarilor care capteaza atentia si inspira audienta - Melania Medeleanu, trainer de dictie si public speaking si Catalin Hosu, owner Comm360, moderator.
ABC-ul prezentarilor de impact ABC-ul prezentarilor de impact
AFACERI Line
Pretulescu.ro, o platforma care te ajuta sa alegi produsul potrivit
👔 Pretulescu.ro, o platforma care te ajuta sa alegi produsul potrivit. Pretulescu este proiectat sa ajute consumatorii sa faca alegeri informate si rapide pentru o gama variata de produse, de la fashion si beauty, la home&deco, bricolaj, mobilier, constructii, pet shop si multe altele.
Pretulescu.ro, o platforma care te ajuta sa alegi produsul potrivit Pretulescu
2,3 tone de frunze in o tona de celuloza pentru productia de hartie
👔 2,3 tone de frunze in o tona de celuloza pentru productia de hartie - inainte de a folosi frunzele, startup-ul le curata si le usuca, dupa care le preseaza in paleti, ceea ce permite echipei sa le stocheze pe tot parcursul anului.
2,3 tone de frunze in o tona de celuloza Frunze pentru celuloza
Aparatura si Tehnica Line
REVIEW Motorola Razr 50 Ultra - pliabilul momentului? - Pe partea de performanta am avut parte de o premiera si acesta este primul telefon pe care-l folosesc cu procesor Snapdragon 8s Gen 3, un fel de frate mai mic al lui 8 Gen 3. In testele sintetice este mai jos decat un smartphone cu Snapdragon 8 Gen 3.
Motorola Razr 50 Ultra Motorola Razr 50 Ultra
Noul CPU Intel Xeon 6 cu AI
Intel Xeon 6 cu AI: Intel Xeon 6 va oferi o performanta mai buna si eficienta energetica mai buna pentru sarcinile de lucru de mare intensitate a centrelor de date in comparatie cu predecesorul sau, a declarat CEO-ul Pat Gelsinger.
Intel Xeon 6 cu AI Intel Xeon 6 cu AI
ARTA Line
Asociatia Fotografilor Amatori - AFA.Center
Calendar Evenimente Foto - Asociatia Fotografilor Amatori ( AFA.Center ) prezinta online publicului larg un Calendar al celor mai importante evenimente din viata profesionistilor si pasionatilor de fotografie. www.AFA.center
Calendar Evenimente Foto  Calendar Evenimente Foto
Foto Clubul Varadinum din Oradea, a implinit 7 ani
Revista FOTOGRAFIA - Foto Clubul Varadinum din Oradea, a implinit 7 ani de existenta - Cu aceasta ocazie fotoclubul va invita la vernisajul expozitiei aniversare, joi, 27 iunie 2024, ora 18:00, in Piata Unirii din Oradea, sa ne facem o fotografie de grup impreuna!
In data de 17 iunie 2024, Foto Clubul Varadinum din Oradea, a implinit 7 ani de existenta Foto Clubul Varadinum
INTERNET SEO MARKETING WEB
Google nu va mai clasifica site-urile care nu sunt Responsive
Google nu va mai clasifica site-urile care nu sunt Responsive - acest lucru marcheaza ultima etapa a migrarii catre un index mobile-first pentru cautarea Google, care a inceput in 2016 si a fost initial anuntata ca fiind finalizata in octombrie 2023.
Google nu va mai clasifica site-urile Trebuie sa ai site Responsive
Sondaj GLAMI nisa de Fashion online
Sondaj GLAMI nisa de Fashion online - 1 din 3 romani a cumparat ceva online de pe Shein sau Temu (platforme care sunt in curs de verificare de catre ANPC), transmitea GLAMI la inceputul acestui an, in cadrul altui sondaj din aceeasi serie.
Ghid Retail 2024 Sondaj GLAMI nisa de Fashion online
Evenimente in 2024
Electric Castle, 17-21 iulie 2024
📌 Electric Castle 2024: - unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Romania, a anuntat primele nume pentru editia din 2024. Massive Attack, Queens Of The Stone Age, Bring Me The Horizon, Chase & Status Live, Nina Kraviz si multe altele vor concerta pe domeniul Castelului Banffy, nu departe de Cluj-Napoca.
#DataProtectionHour, 10 aprilie 2024  Electric Castle 2024
Digital Divas 2024, 12 septembrie 2024
📌 La Palatul Bragadiru in data 12 septembrie 2024 va avea loc Digital Divas 2024 - #digitaldivas24 - un event despre frumusete, curaj si autenticitate. Este despre tine! Vino alaturi de noi pe paginile oficiale si fii la curent cu noutatile, descopera surprizele pregatite si spune-ne parerea ta despre eveniment.
Digital Divas 2024  Digital Divas 2024
All2Print Show, 4-7 octombrie 2024
📌 All2Print Show: - este evenimentul must-attend pentru toti specialistii din industria tiparului. Cu un concept inovator, All2Print Show aduce in acelasi loc toti furnizorii de tehnologii si consumabile pentru industria de PRINT, fie ca vorbim de tipar digital, large format, offset sau flexo.
Sageata  All2Print Show 2024
Va punem la dispozitie mai multe metode de inscriere la acest Newsletter LUNAR:
Subscribe LLinkedin 10 pixels Transparent image Subscribe Substack 10 pixels Transparent image Subscribe MailChimp
Membri StartON.ro Network:
Avocat accidente rutiere .ro  Biroul de imagine SRL  Gazduire Startup  Publi Soft Design SRL 
Va multumim pentru incredere.