Logo START Newsletter
Newsletter pentru promovarea afacerilor
si networking
 
START Newsletter
#1, anul 1, 2023 iulie - newsletter realizat de StartON.ro Network
Imagine cu grupul
Inscrie site-ul tau in Reateaua StartOn.ro Network
Inscrie-te acum
Line Evenimente
3-5 august, Cluj-Napoca: The Public-Private Sector Forum
Rezumand agenda preconizata pentru cele 3 zile, in prima seara, speakerii, reprezentanti guvernamentali, membri ai parlamentelor din intreaga lume si reprezentanti ai industriei IT din Romania vor fi intampinati la o cina de bun venit. In a doua zi vom organiza sesiunile de panel, avand o gama variata de vorbitori romani si internationali. Vom incheia ultima zi cu un atelier dedicat reprezentantilor mediului public, unde vom rezuma concluziile din cadrul Forumului si vom discuta pasii necesari pentru colaborari si parteneriate viitoare.
3-5 august 2023, Cluj-Napoca: The Public-Private Sector Forum The Public-Private Sector Forum
Employer Branding Awards 2023
Pe 26 septembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti va a vea loc cea de-a doua editie a evenimentului care aduce recunoastere proiectelor, campaniilor si persoanelor care au contribuit semnificativ la dezvoltarea si consolidarea brandului de angajator in companiile cu activitate pe piata locala
Employer  Branding  Awards 2023 Citeste aici
Universal Analytics inlocuit de Google Analytics 4
Migrarea fortata la GA4 este un moment istoric de tranzitie in marketingul digital. Agentiile de publicitate nu au acum de ales decat sa foloseasca GA4 daca isi urmaresc performanta site-urilor web si a campaniilor.
Universal Analytics inlocuit de Google Analytics 4 Citeste aici
Cheat Sheet cu operatori Google Search
Stiti cum sa restrangeti Cautarea Google la un anumit site web sau locatie sau cum sa cautati anumite tipuri de fisiere pe web? Daca cunoasteti operatorii potriviti, puteti utiliza Google intr-o gama larga de moduri diferite, ceea ce poate face mult mai usor sa gasiti cele mai bune potriviri, in timp ce va poate ajuta si in eforturile voastre de cautare si cercetare, examinand modul in care concurenta vizeaza cheie specifice termeni.
Merita pastrat la indemana - puteti citi mai multe despre operatorii de cautare Google si cum functioneaza.
Cheat Sheet cu operatori Google Search Cheat Sheet cu operatori Google Search
iNFOgrafic - 5 sfaturi
iNFOgrafic - 5 sfaturi
Cautati modalitati de a extinde prezenta online a afacerii locale? Vrei sa inveti cateva tactici inteligente in retelele sociale pentru a gasi mai multi clienti locali?
 iNFOgrafic aici
Fotograf Vadim Ghirda
Vadim Ghirda, premiat cu Pulitzer
Vadim Ghirda, premiat cu Pulitzer: "In putine locuri in care am lucrat mai exista o asa intelegere a ideii de jurnalism ca in Ucraina" | Sursa foto: instagram.com/vadimghirda
 Detalii aici
GrowthCon 2024
GrowthCon 2024 - au inceput pregatirile
Exista deja 8 keynote speakeri exceptionali confirmati pentru GrowthCon 2024; profesionisti care au lucrat cu branduri globale, cu echipe agile si desigur, creativitate fara limite. In plus, deja avem primele workshopuri pregatite, unde vei putea invata si discuta direct cu specialisti recunoscuti in domeniu.
GrowthCon 2024 GrowthCon 2024
Va punem la dispozitie mai multe metode de inscriere la acest Newsletter LUNAR:

Inscriere prin Email - distributie MailChimp
Inscriere pe LinkedIn
Inscriere pe SubStack   Inscriere pe SubStack
Membri StartON.ro Network:
Avocat accidente rutiere .ro  Biroul de imagine SRL  Gazduire Startup  Publi Soft Design SRL 
Va multumim pentru incredere.