Despre echipa Biroul de imagine

Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a conecta companiile cu publicul, intelegand provocarile pietei si nevoile companiilor pentru a asigura o crestere anuala continua a afacerii.

Imaginea echipa de la Receptie 01

Biroul de imagine

Intersectam metodele clasice cu metodele moderne pentru un impact puternic

Trimite o intrebare pe WhatsApp:

0772261070

  • Biroul de imagine SRL este o companie infiintata in anul 2004 cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul Internetului, in domeniul publicitar si nu numai; ofera servicii de consultanta, creatie grafica, web design, productie in laboratoare proprii dar si in ale partenerilor sai cu dotari de ultima generatie in domeniul tiparului.
  • Ca si servicii realizam creatie grafica (pentru afise, pliante, fluturasi, postere, bannere, machete in reviste sau ziare, produse personalizate, identitate vizuala a firmei si altele), web design - realizare de site-uri de internet de complexitate mica, medie dar si mare, prezentari in format electronic (prezentari in Powerpoint), carti electronice (in format PDF), consultanta.
  • Daca vorbim de productie publicitara proprie, realizam in productie proprie: carti de vizita, fluturasi, pliante, afise, postere, bannere, plicuri personalizate, mape de prezentare, legitimatii, ecusoane, diplome, agende personalizate, calendare personalizate de birou si triptice dar si alte modele custom, brelocuri personalizate, pixuri personalizate, carduri din hartie si din PVC, CD si DVD inscriptionat si personalizat, coperti (de carte, de CD, de DVD), semne de carte, coli cu antet, manuale de uz intern pentru firme, etichete, felicitari, plannere, invitatii, litere autocolante pentru vitrine sau autoturisme, oferte personalizate, reviste, brosuri, etc.
  • Vorbind despre materialele care sunt tiparite, clientii nostri au la dispozitie mai multe tipuri de hartie care impreuna cu printerele profesionale digitale de tip HP, Xerox sau Minolta ori tiparul offset, realizeaza produse cu un raport calitate-pret foarte bun sau o calitate superioara a documentelor printate, la dimensiuni mici, medii si mari, pentru indoor si outdoor.
  • Vom continua sa acordam aceeasi importanta clientilor si serviciilor noastre consacrate, focalizandu-ne atentia si eforturile pe gasirea celor mai eficiente solutii pentru a aduce produsele si serviciile noastre alaturi de clienti, zi de zi.

Testimoniale

Clientii nostri ne apreciaza

Orice aveti nevoie de rezolvat ieri, dl Manea este cea mai potrivita persoana! Calitate exceptionala, rapiditate, adaptabilitate la cerintele clientului care acum vrea una, peste 2 ore are nevoie de altceva, de 5 ani de zile dl Manea este super eroul nostru! (Sursa testimonial aici)

Ioana Andronescu

Achizitii - Cobrex Trans

Testimonial Cobrex

Desi comanda noastra nu a fost una bogata (200 de carti de vizita si 4 ecusoane tip legitimatie, printate pe suport de card plastic) - am apreciat atentia deosebita a Dlui Gabi asupra detaliilor, precum si flexibilitatea in gasirea solutiilor optime. Suntem foarte multumiti de produsele Dvs si cu siguranta vom mai apela pe viitor. (Sursa testimonial aici)

Euro Mob Design

Achizitii

Testimonial Euro Mob Design

Unity Solutions colaboreza cu Biroul de Imagine SRL de peste 5 ani, avand de fiecare date parte de proactivitate, recomandari si optimizari in comenziile pe care le facem, toate materialele obtinute fiind la calitatea solicitata. Este o adevarata placere sa lucrezi si sa obtii rezultate intr-un timp extrem de scurt. (Sursa testimonial aici)

Serban Popa

Managing Partner

Testimonial Unity Solutions

Foarte multumiti de colaborarea cu Biroul de Imagine, de promptitudinea de care au dat de fiecare data dovada, de calitatea serviciilor si a produselor oferite. Recomandam! (Sursa testimonial aici)

Jademy

Oracle Authorized Education Center

Testimonial Jademy

Servicii de calitate si profesionalism. (Sursa testimonial aici)

Sandu Zamfirescu

Fundatia EUROLINK-Casa Europei

Testimonial EUROLINK - House of Europe

Super profi ! Recomand cu caldura !! Eu unul o sa mai apelez la ei. (Sursa testimonial aici)

Mihai Ceapraz

SMI Global Tools

Testimonial SMI Global Tools

Recomand, foarte prompti si profesionisti. Au transpus in imagine nevoile noastre la un pret foarte bun. M-a impresionat foarte mult faptul ca stocheaza ca back-up imaginea pe site si poti folosi ulterior linkul usor pentru tipografii sau evenimente. (Sursa testimonial aici)

Pharmacid International SRL

Pharmacid International

Testimonial Pharmacid International SRL

Fiind un ONG cu multa vointa, avem si parteneri care se gandesc la tot ce este bun si au fost alaturi de noi in cazurile noastre sociale. Impreuna am reusit sa facem o Biblioteca scoalara, intr-o scoala unde nu a existat niciodata! Va multumim pentru sprijini! (Sursa testimonial aici)

Asociatia Ai vointa ai putere

Asociatia Ai vointa ai putere

Testimonial Asociatia Ai vointa ai putere

Clienti

Lucrari

Evenimente

Echipa

Descrieti Proiectul si cereti o cotatie de pret

Formular Online

Se incarca
Mesajul a fost trimis. Vom raspunde in 24-48 ore. Multumim!