Tipografie, PrintShop, Editura

Tipografie offset, Tipografie digitala, Finisari, Legatorie, Tipar Format mare, Outdoor, Editura

Tipografie, PrintShop, Editura

Tipografie Biroul de imagine, Atelier PrintShop si Editura

👉 Inca din 2004 suntem prezenti in piata de tipar, grafica si personalizari.
In functie de tipul comenzii, oferim clientului o solutie de productie in tipar adaptata astfel incat sa avem realizarea materialelor gata in timp util dar in acelasi timp ne gandim si la o optimizare a costurilor.
Pentru offset sunt specifice comenzi cu tiraje mari, culori CMYK sau Pantone, de exemplu tiraje de mii, zeci de mii, sute de mii sau milioane de: afise, pliante, mape de prezentare, brosuri, carti, ziare, etc.

👉 Tiparul digital este specific pentru tiraje mici si mijlocii, avand un cost optimizat rezultat din costurile de productie mai mici pentru tiraje incepand chiar si cu 1 bucata.

👉 Operatiunile de finisare, aducerea la format finit al unui produs, poate insemna o serie de operatiuni de manopera care trec prin mai multe utilaje de finisare si care sunt consumatoare de timp; unele pot fi automatizate dar o parte raman operatiuni care depind de forta de lucru umana, manuala. Cu cat avem mai multe operatiuni de finisare cu atat creste timpul de livrare si creste pretul produsului final.

👉 Operatiunile de legatorie se fac cu ajutorul urmatoarelor utilaje: masina de spiralat, masina de brosat, coasere, etc. Uzual din legatorie ies produse precum agende, carti, registre, comenzi speciale, cataloage, legitimatii, etc.

👉 Tiparul format mare este caracterizat de productia de postere sau afise format A0 sau mai mare. Realizarea lor se face pe aparate de print large format de tip Plotter si apoi la nevoie intra in finisare cum ar fi laminarea cu folie de plastifie cu UV, cu aspect Mat, Lucios sau SoftTouch.

👉 Bannere si Mash-urile Outdoor sunt realizate tot pe Plotter, cu cerneluri speciale care contin pigmenti UV astfel incat cerneala sa reziste si sa-si pastreze vibratiile colorate cativa ani buni. Dupa 3-4 ani materialele oricum imbatranesc dupa expunerea in mediul exterior in soare, in vant, in ploaie si la variatiile mari de temperatura de la noi din Romania de +40 grade C vara si -15 grade C iarna.

👉 Suntem inregistrati ca Editura Biroul de imagine si oferim clientilor nostri servicii specifice - oricum facem si tiparirea cartilor, are sens sa ne autorizam si ca editura si sa oferim tot setul de servicii clientului.

Intreaba-ne ACUM pe: Ask Us NOW via Whatsapp  WhatsApp