Servicii creatie grafica

Vizualul este pe primul plan in ziua de azi deci ori ai un grafician in compania ta ori va trebui sa externalizezi serviciul de creatie grafica pentru a obtine materiale obligatorii care trebuie sa le ai in firma.

Creatie grafica

Ca si departamentul de Resurse Umane orice firma are nevoie si de partea de Creatie Grafica

🎯 Grafica Raster si/sau/vs Grafica vectoriala, ce, cum si cand se foloseste fiecare tip e bine sa stim de la inceput.

  • Fisierele grafice de tip JPG, GIF, PNG, TIFF sunt vizualuri de tip raster - acestea sunt folosite peste tot indiferent daca ele sunt in policromie, alb-negru, grayscale, monotone/duotone, etc.; ca si observatie dintr-un fisier raster nu poti mereu sa vectorizezi si sa obtii un fisier de inalta calitate vectoriala.
  • Cand vorbim de grafica vectoriala ne referim la fisiere folosite pe partea de productie, in tipografie, in atelierele de productie publicitara pentru executia de gravura, bannere si mesh-uri de dimensiuni mari dar nu numai - extensii folosite fiind AI, CDR, EPS, etc. Un fisier Vectorial este sursa primara din care poti exporta un raster de o rezolutie/dimensiune/spectru de culoare custom.

🎯 O imagine transmite mai mult decat 1000 cuvinte! Detinem licenta CorelDRAW Graphic Suite si va putem oferi tot spectrul de produse sau servicii grafice. Evident ca lucram si cu suita Adobe Creative Cloud.

  • Creatie grafica pentru online: vizualuri pentru postari in Social Media, pentru website-ul firmei, coperti pentru webinarii, elemente grafice si infografice pentru Newsletter-ul firmei, fiesiere PDF gen eBook, prezentari sau cataloage grafice;
  • Pentru tiparituri realizam de la zero creatie grafica vectoriala;
  • Pe partea de creatie conteaza mult timpul si bugetul pe care il aloca clientul noi realizand astfel un balans intre versiuni disponibile si calitate gandindu-ne si la modificari ulterioare asupra fisierelor livrate catre client - revizii sau adaugari importantece pot modifica major macheta grafica initiala.

🎯 Oferim gratuit realizarea de servicii grafice pentru produsele personalizate care se comanda la noi; peste timp, separat daca aveti nevoie sa transmiteti grafica la alta firma pentru productia de materiale publicitare atunci va vom factura serviciile de creatie grafica si va vom preda fisierul sursa cu macheta grafica.

🎯 Spectrul de culoare: este important a se lua in considerare destinatia finala unde va fi folosit vizualul creat deoarece un fisier cu un Afis (Pliant, Mapa de prezentare, Flyer, etc.) care se trimite in tipografie se va edita in culori CMYK (Cyan Magenta Yellow Black) iar un Banner Online este realizat in culori RGB (Red Green Blue).

🎯 Formatul fisierelor: este bine sa tineti cont de formatele moderne ale fisierelor grafice - de exemplu imaginile care se folosesc in acest moment in website se exporta de exemplu cu extensia WEBP (este un format optimizat, mai slim decat formatele vechi, etc.); deci este bine sa intrebati furnizorul daca poate oferi ultimile compatibilitati cu sistemele moderne uzuale.

Intreaba-ne ACUM pe Contact rapid prin Whatsapp  WhatsApp