Termeni

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a acestui website

  1. Acest site www.birouldeimagine.ro, denumit in continuare "site" este detinut si administrat de catre firma BIROUL DE IMAGINE SRL, referita in continuare "BIROUL DE IMAGINE", persoana juridica cu sediul social pe strada Stefan cel Mare, nr. 154, Sat Ganeasa, comuna Ganeasa, Judet ILFOV, Romania, cod unic de inregistrare fiscala RO 16119262, numar de ordine in Registrul Comertului J23/2032/2015.
  2. Orice persoana fizica sau juridica, prezenta pe site, care efectueaza orice fel de actiune se supune si accepta acesti Termeni si Conditii pe aceasta pagina, altfel, daca nu acceptati acesti Termeni puteti oricand sa parasiti acest site de internet.
  3. Acest site de internet se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani (persoane majore).
  4. Acest site de internet poate fi modificat in orice moment fara a notifica utilizatorii in niciun fel.
  5. S.C. Biroul de imagine S.R.L. este o agentie de marketing si publicitate cu departamente specializate ce ofera produse si servicii realizate intern sau cu ajutorul partenerilor sai de afaceri.
  6. S.C. Biroul de imagine S.R.L. este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale pentru a intocmi facturi/chitante/contract/op-uri/etc./marketing/newsletter/social media/statistici de trafic: Nume, Prenume, Email, Telefon, Preferinte, Mesaje, CV, Istoria navigarii, etc.