Servicii Web Design - Site de prezentare

Stam la dispozitia clientilor cu servicii de creare site de internet, administrare, actualizari si mentenanta lunara, optimizare SEO, promovare PPC, campanii platite pe canale Social Media dar si alte servicii conexe.

Site de prezentare si Servicii Web - Biroul de imagine

Site-ul web de prezentare este important pentru orice companie in ziua de azi cand vorbim de online si digitalizare

Stabilirea scopului pentru care investim intr-un site de prezentare este primul lucru la care trebuie sa ne gandim; acest pas scoate in evidenta bugetul care suntem dispusi sa-l cheltuim lunar/anual, reliefeaza daca ne vom baza pe clienti adusi de website, ne face sa luam decizia daca este un element de marketing pe care il vom folosi zilnic sau de cateva ori pe luna ori poate il facem doar ca ar trebui sa fie facut si atat. Iata cateva situatii intalnite de noi:

  • Am nevoie pe minim, un site care doar sa fie acolo si atat, doar cu date de contact, inca nu am nevoie de mai mult.
  • Vreau un site de prezentare, dimensiune mica deoarece sunt la inceput, abia am infiintat firma si nu am multe poze sau text dar in 3-4 luni voi adauga content.
  • Vreau un site de prezentare de dimensiune medie in care sa-mi prezint servicii/produsele si activitatea mea; am deja o arhiva de 20-30 imagini reprezentative si 4-5 pagini format A4 de text.
  • Vreau un magazin online, prin care sa vand produse.
  • Suntem o companie mare si vrem sa schimbam site-ul actual de prezentare cu un site nou cu design si functionalitati noi si actuale; mentionam ca avem nevoie si de actualizari aproape zilnic la el asa ca dorim si un abonament lunar pentru mentenanta.

Pret - Fixarea bugetului - echipa noastra de dezvoltatori web va recomanda sa va ganditi atat la bugetul initial initial de realizare a site-ului de internet cat si a bugetului estimativ de intretinere anuala pentru actualizari si eventuale imbunatatiri. Numele de domeniu se plateste pentru 1 an calendaristic si apoi se mai aloca buget pentru plata tot pe 1 an a gazduirii (hostingului) pe server.
Oferta noastra de pret pentru realizare site de internet este:

  • Site de prezentare pret 20 Euro+Tva/luna - plata lunara tip abonament, pretabil pentru StartUP-uri dar nu numai;
  • Site de prezentare compact pret 199 Euro+Tva - de tip One Page Website (clientul va trimite maxim 10 imagini si maxim 1 pagina cu informatii text format A4 in Word);
  • Site de prezentare mediu pret de la 400 Euro+Tva in sus - in functie de cat de mult content aveti se va calcula un pret (400 euro acopera 5 pagini de text A4 si 30 imagini din care se pot forma aproximativ 4 pagini web plus pagina de contact);
  • Magazin online de la 1000 Euro+Tva - sa aveti in calcul si costurile de intretinere estimative de minim 600 Euro+Tva/an doar partea de servicii web/it, fara partea de marketing.

Structura meniului principal este al treilea pas la care trebuie sa ne gandim. Informatia/contentul din website trebuie structurata sa zicem asa - pe capitole - adica link-uri in meniu astfel incat vizitatorul site-ului sa parcurga informatiile care il intereseaza cu usurinta si claritate.

Intretinere / actualizarea site-ului web este legata de: cate poze adaugam in site in decursul unui an, de cate ori intr-un an adaugam text si ce volum (noi masuram contentul tip text in numar de pagini format A4), cate pagini de web (LandingPage) separate si noi create (topic nou) se vor crea intr-un an, etc.

📢 Recomandari: 1. Dupa lansarea site-ului web sa aveti in vedere realizarea unui Audit SEO urmat de executie SEO; 2. Implementarea unui plan de Marketing si promovare; 3. Imbunatatirea si adaugarea continua a contentului in web site.

✅ 👉 Intra in sectiunea CONTACT si Trimite-ne pe email: 1. Fisier Word cu text(.DOC); 2. Poze in format electronic(.JPG/.PNG/.GIF); 3. Ce valoare are Bugetul tau. Noi iti vom trimite inapoi pe email 3 modele de Web Site Design din care sa alegi sa realizam site-ul tau web.

Intreaba-ne ACUM pe Contact rapid prin Whatsapp  WhatsApp