Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Marketing Digital

Politica noastra de Confidentialitate

Politica de confidentialitate o putem modifica oricand fara notificare.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni din Politica de confidentialitate puteti inchide sesiunea de browsing cu websiteul www.birouldeimagine.ro cand doriti.

Cine suntem - S.C. Biroul de imagine S.R.L. este o agentie de marketing si publicitate cu departamente specializate ce ofera produse si servicii realizate intern sau cu ajutorul partenerilor sai de afaceri.

Date personale pe care le prelucram - S.C. Biroul de imagine S.R.L. este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale pentru a intocmi facturi/chitante/contract/op-uri/etc./marketing/newsletter/social media/statistici de trafic: Nume, Prenume, Email, Telefon, Preferinte, Mesaje, CV, Istoria navigarii, etc.

Care sunt drepturile Dumneavoastra? Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la info@birouldeimagine.ro
Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail info@birouldeimagine.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu Dumneavoastra pentru a rezolva problema ridicata.
De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere.