SEO Audit pentru HREFLANG

Fa-ti singur SEO Audit pentru tag-ul HREFLANG.

Laptop 01
Imaginea 02

Fa-ti singur SEO Audit pentru tag-ul HREFLANG cu ajutorul Technicalseo.com/tools/hreflang/

AICI avem un tool online free care ne ajuta sa verificam daca o pagina web are in codul sursa o configurare corecta pentru tag-ul HREFLANG. Acest instrument va permite sa verificati rapid daca etichetele hreflang pentru o pagina (anteturi HTML si HTTP) sau in sitemapurile XML sunt corecte. Pentru mai multe informatii, consultati documentatia Google despre etichetele hreflang.


  Procesul SEO este plin de mituri si conceptii gresite care ingreuneaza viata inginerilor care ruleaza audituri si procese SEO cat si a clientilor lor. Aceste mituri provin din ignoranta, neintelegerile si nerabdarea oamenilor in general.
  MOZ.com explains as follows: Introduced by Google in December 2011, the HREFLANG attribute allows you to show search engines the relationship between web pages in alternative languages. It is useful when you have created content that is specific to a local audience. The HREFLANG attribute shows search engines a signal that a user making a query in language x will want this result instead of a page with similar content in language y.

Caseta informatii